top of page
DSC06613.jpg

Een krap budget maar toch stralend de kerst tegemoet?
De VIP-pas biedt uitkomst!

VIP-dag: Welkom
IMG_0211.jpg

Duurzaam en betaalbaar, de VIP-pas!

Onze VIP's staan op de eerste plek...

Jaarlijks leveren lokale ondernemers gloednieuwe mode items en inwoners van Culemborg tweedehands kleding en accessoires in tijdens 'de Grote kleding-inleverdag'. De meest prachtige items worden vervolgens gepresenteerd in onze pop-up boutique in de bibliotheek van het Weeshuis.

Op vrijdag 8 december, tussen 13.00 en 18.00 uur, nodigen we onze VIP's uit. De VIP's van 2023 zijn ongeveer 500 Culemborgers die vallen onder de participatiewet. De gemeente Culemborg heeft VIP-passen ter waarde van 20 euro verspreid waarmee zij een feestelijke en/of warme winteroutfit uit kunnen komen zoeken. Tijdens deze exclusieve gelegenheid worden er heerlijke hapjes en drankjes aangeboden, kan er geluisterd worden naar een optreden van straatmuzikant Ailig Macleod Moreno, of kun je een knutsel workshop volgen, naar een kerstverhaal luisteren of advies krijgen van onze professionele stylisten. Samen met lokaal ondernemers het Weeshuis en de bibliotheek creëren we een sfeervolle plek om te ontmoeten.

Om deze unieke ervaring te ondersteunen, ontvangen we sponsoring van verschillende organisaties en ondernemers. Samen met onze 60 toegewijde vrijwilligers, onze 'hartenwerkers', streven we ernaar om dit evenement ook dit jaar weer tot een succes te maken.

VIP-dag: Over

Voor wie is de VIP-dag?

Stel je voor, het is bijna kerst maar je hebt geen budget voor een feestelijke outfit...

Hoe fijn is het als je, ondanks je dagelijkse (geld) zorgen, net voor kerst de mogelijkheid krijgt in feestelijke en ontspannen sfeer te winkelen op een prachtige plek in de binnenstad.


Elk jaar ontvangen zo'n 450 Culemborgers die vallen onder de participatiewet,  een VIP-pas om als eerste te komen shoppen in de pop-up boutique. Door het krappe budget is het kopen van een kwalitatieve en feestelijke outfit vaak een grote opgave. Met de pas ter waarde van 20 euro krijgen VIP's de mogelijkheid een warme kerstoutfit uit te zoeken, terwijl er genoten kan worden van en hapje, drankje. Ook de vrijwillige hulp van privé stylisten, het volgen van een leuke creatieve workshop en de aanwezigheid van een coupeuse die alles perfect passend maakt, zorgen voor een echte chique boutique-ervaring.

Doordat de prijzen laag zijn kan er van de VIP-pas een volwaardige outfit worden aangeschaft.

IMG_0273.jpg
VIP-dag: Over ons
VIP-dag: Recensies

Vips aan het woord

Hoe onze bezoekers de VIP-dag ervaren

IMG_0298.jpg

Wat een fijne middag heb ik gehad, vond het wel spannend, maar ben blij dat ik uitgenodigd was. Bedankt voor de mooie jurk met bijpassende sjaal. Ook mijn vriendin is heel erg blij met haar schoenen. Hopelijk tot volgend jaar.

Sabrina

IMG_0223.jpg

Ik ben niet zo van het winkelen. Maar wat jullie hier neerzetten is top. Vorig jaar heb ik een spijkerbroek met trui gehaald, al kom ik eigenlijk vooral voor de gezelligheid. Thuis is ook maar zo alleen.

Pieter

IMG_0417.jpg

Jullie hebben echt alles in huis gehaald. Ik heb een ketting, een blouse en een lange jas uitgezocht. Zit me hartstikke lekker, echt een supertje hoor! Met mijn uitkering is het lastig om een heel kerstpak te kopen, dus daarom kom ik graag winkelen op de VIP-dag.

Anja

Ook bijdragen aan een onvergetelijke VIP-dag?
Sponsor een VIP-experience door via onderstaande knop een door u gekozen bedrag te doneren. Dankzij uw gift kunnen wij zorgdragen voor een chique boutique beleving voor onze VIP's, inclusief hapjes, drankjes, kwalitatieve en frisse kleding, kerstversiering en live muzikanten op locatie.

VIP-dag: Tekst
Arranging Store Racks

Alles wat je moet weten over de Vip-pas

Meer info? Stuur een email naar kerstkleedjeaanculemborg@gmail.com

VIP-dag: Veelgestelde vragen

Wat kan ik kopen met de VIP-pas?

De VIP-pas heeft een waarde van 20 euro. Aangezien de prijzen in de boutique redelijk laag zijn, kun je met de VIP-pas ongeveer 3 tot 5 kledingstukken aanschaffen. Let op: de VIP-pas kan niet worden ingewisseld voor geld en is slechts eenmalig te besteden.

Hoeveel VIP-passen mag ik inleveren?

We accepteren één VIP-pas per persoon. Het is niet toegestaan om met meer dan één VIP-pas per persoon te betalen.

Hebben jullie ook herenkleding en grote maten?

Zeker weten! Dit jaar is er zo veel kleding ingeleverd dat we voldoende herenkleding en grote maten in ons assortiment hebben. We hebben echter GEEN kinderkleding.

Krijg ik geld terug bij betaling met een VIP-pas?

Nee, er wordt geen geld teruggegeven. Maar je hebt wel de mogelijkheid om extra items uit de pop-up boutique te kopen. Houd er rekening mee dat als het totaalbedrag boven de 20 euro uitkomt, je het resterende bedrag zelf moet betalen.

mooie tafel kerstkleedjeaan.jpeg

Locatie

Kom ons bezoeken in het sfeervolle Weeshuis in de binnenstad Culemborg

Bibliotheek Culemborg
Het Weeshuis
Herenstraat 29
4101 BR Culemborg

VIP-dag: Locaties
bottom of page