top of page
  • babicheisrael

De perfecte fit voor iedereen!

Caroline van Ginkel, oprichter van The Sewing Club, heeft een scherp oog voor de perfecte pasvorm. Na het volgen van een opleiding tot modeontwerpster heeft ze ruim 7 jaar als coupeuse in ateliers en als styliste voor tijdschriften en modeshows gewerkt. Naast haar technische kennis heeft ze een bijzonder goed gevoel voor mode en stijl. In Culemborg creëert zij een plek waar men op een ongedwongen manier de kunst van het naaien onder de knie kan krijgen. De creatieve hotspot The Sewingclub in de binnenstad van Culemborg en ook sinds kort een tweede vestiging erbij in Utrecht."Toen Babiche vorig jaar een van mijn Open Atelier avonden bezocht en mij vertelde over KerstKleedjeAan, was ik meteen verkocht. Ze vertelde dat ze opzoek was naar een coupeuse die ter plaatse kleding op maat zou kunnen maken. Ik zei meteen ja, dus daar zat ik dan in een hoekje ijverig te werken achter mijn naaimachine. Maar wat was het een fantastisch event. Vooral de VIP-dag is mij het meeste bij gebleven. Een man heeft me in het bijzonder geraakt. Hij kwam in een veel te groot driedelig pak bij me. Ik probeerde met hem mee te kijken naar een ander pak, maar we kwamen tot de conclusie dat dit toch wel echt het mooiste pak was! In mijn beperkte tijd ben ik aan de slag gegaan, wat een enorme uitdaging was. Uiteindelijk liep hij stralend de deur uit met een prachtig pak.Dit jaar ga ik weer aan de slag als coupeuse, om de kledingstukken net even wat mooier passend te maken. Ook wil ik dit jaar mensen uitnodigen om mee te helpen een kledingstuk op te leuken met wat stof, kralen of knopen. Stralend de feestdagen tegemoet, een mooie outfit draagt bij aan een extra feestelijk gevoel!"

Hartelijke groet,

Caroline van Ginkel


The Sewingclub

0619512673

52 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page