top of page
  • babicheisrael

Een high five in tijden van corona

Bijgewerkt op: 16 nov. 2020


1,2,3,4.......5! Voor de vijfde keer op rij zijn we gestart met het organiseren van KerstKleedjeAan, en sinds vorig jaar is ons kernteam uitgebreid met Claudia, een kanjer als het gaat om etaleren, organiseren en plannen. Hierdoor zijn we extra vroeg gestart met alle voorbereidingen, zeker nu we zo te maken hebben met groeiende corona maatregelen. Juist in deze tijd lijkt het ons goed om je in te blijven zetten om iedereen, in en om Utrecht, een feestelijke kerst te bezorgen. Dus KerstKleedjeAan gaat alvast van start om kleding te verzamelen, bij jou als vaste trouwe fan, maar ook bij onze vaste donateurs zoals Nukuhiva, Robbe Manto etc.


Heb je al een prachtig kledingstuk op het oog dat je wel kunt missen, of een sprankelende accessoire waar je een ander graag blij meemaakt? Je mag het bij Margriet inleveren, zodat wij het kunnen verkopen en het geld kunnen schenken aan het Helen Dowling Instituut.


Margriet appen? Ja, goed plan: 06 47240010. Ennuh, bedankt voor je bijdragen afgelopen jaren, maar ook die van dit jaar ;)74 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Unknown member
Oct 30, 2020

Bedankt Rob!

Like
Post: Blog2 Post
bottom of page