top of page
  • babicheisrael

HDI, hét goede doel van 2020

Bijgewerkt op: 1 dec. 2020


Dit jaar doneren we de opbrengsten van KerstKleedjeAan 2020 aan het HDI. Ambassadrice Donna Smit verteld jou meer:


Op dit moment, in de tijd van Corona, proberen we allemaal zo goed mogelijk aan elkaar en met name aan de meest kwetsbare te denken. In deze ogenschijnlijke ‘rust’ gaan processen, die niet direct zichtbaar zijn, gewoon door. Een voorbeeld daarvan is het ziekteproces van kankerpatiënten, dat stopt niet tijdens deze ‘ Lockdown’. Sterker nog het proces gaat even hard door. Daarom is het belangrijk dat we daar nog steeds onze aandacht aan blijven geven.


Als gezonde mensen hebben we al zorgen over de toekomst. Voor mensen met deze levensbedreigende ziekte geldt dit al helemaal en veroorzaakt het meer stress.


Het Helen Dowling Instituut (HDI) geeft psychologische zorg en steun aan kankerpatiënten en hun naasten. In het belang van al deze mensen wil ik, als ambassadeur van het HDI vanuit de Werkplaats Kindergemeenschap Bilthoven, graag aandacht vragen om het HDI, wat dankzij donaties kan bestaan, te blijven ondersteunen in dit goede werk. Naast activiteiten die vanuit de Werkplaats worden ontplooid om gelden op te halen is het HDI dit jaar ook het goede doel van KKA. De volledige opbrengst met de verkoop vanuit deze Pop up Store (kleding & serviezen) wordt dit jaar gedoneerd aan het HDI. Ik voel me vereerd

dat KKA haar lustrum jaar voor dit goede doel heeft gekozen. We gaan er samen voor zorgen dat er een grote opbrengst richting kankerpatienten en hun naasten kan gaan. Dank jullie wel!


Met vriendelijke groet,

Donna Smit,

Ambassadrice HDI

Meteen doneren? Klik hier
108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page