top of page
  • babicheisrael

Het familiegevoel van Peaky Blinders

Bijgewerkt op: 11 dec. 2021

Pakken die de heren in Peaky Blinders dragen zijn aantrekkelijk, stijlvol en kwalitatief sterk. De Culemborger die hiervan houdt kan niet om de etalage van herenmodezaak Culemborgse Mannen heen. Een pak en een fiets zoals uit de Netflixserie trekken de aandacht.
Raijmond Rison, filiaalmanager, gelooft in kwaliteit. “In kwaliteit van kleding, maar vooral in kwaliteit van contact met de klant. In Peaky Blinders is er een sterk ontwikkeld familiegevoel tussen de hoofdrolspelers dat is in mijn zaak ook zo. Klanten krijgen van mij de ruimte om hun verhaal te vertellen. Ik hou van verhalen, zowel om te horen als te delen. Ik neem graag de tijd voor iedere klant. Sommigen komen soms ook enkel voor een kop koffie binnen. Aan tafel ontstaan hier de mooiste gesprekken en ontstaan nieuwe contacten. Het gevoel van verbinding en saamhorigheid, dat vind ik mooi.”


Culemborgse Mannen heeft betaalbare merkkleding van goede kwaliteit. Raijmond ondersteunt KerstKleedjeAan Culemborg actief. Hij regelt een netwerk, doneert (veel) nieuwe kleding voor de pop-up boetiek, leent kledingrekken en ander materiaal uit en denkt mee. “Ik doe dit, omdat ik het doel ondersteun: mensen helpen die niet zoveel hebben en dat op lokaal niveau: Culemborgers die er voor elkaar zijn en samenwerken.”

KerstKleedjeAan Culemborg werkt samen met Raijmond, omdat Raijmond net als wij Culemborg een warm hart toedraagt en hij zich actief inzet voor deze stad. Zo is hij o.a. voorzitter van Stichting Open Monumenten Dag Culemborg, bestuurslid van Stichting Vrijstad Cultuur Festival, van het Collectief Centrum Culemborg en van de Verenigde Ondernemers Culemborg. Raijmond brengt graag mensen met elkaar in contact en houdt van saamhorigheid in de Culemborgse samenleving. Als blijk van waardering heeft hij de EER Award 2019 Gelderland ontvangen voor zijn inzet voor de stad Culemborg en het stimuleren van de samenwerking tussen de ondernemers. Ook lanceerde hij in 2021 i.s.m. het ondernemersfonds en andere ondernemers de VrijstadCulemborgpas.


Wil je als Culemborgse man relaxed winkelen waarbij persoonlijke aandacht, een lekkere kop koffie en kwalitatieve kleding centraal staan? Ga dan eens langs bij Raijmond: Culemborgse Mannen, Oude Vismarkt 1, 4101 AC Culemborg, 0345-507506 culemborgsemannen@gmail.comOpeningstijden Culemborgse Mannen

Ma - Gesloten

Di - 10.10 tot 17.37 uur

Woe - 10.10 tot 17.37 uur

Do - 10.10 tot 17.37 uur

Vr - 10.10 tot 17.37 uur

Za - 10.10 tot 17.37 uur

Zo - Gesloten


135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page