top of page
  • babicheisrael

Stralen met Robbe Manto

Bijgewerkt op: 16 nov. 2020

De allure van Coco Chanel in Parijs vind je bij Robbe Manto in Maarssen. Ruim zeven jaar geleden opende Limburger Rob Schepers de boutique. Het was het jaar van de kroning van Alexander en Maxima. Maxima, een inspiratie en stijlicoon voor Robbe Manto, besteeg de troon in een prachtig kobaltblauwe jurk. Jurken in een vergelijkbare kleur en stijl vind je dan ook in de winkel.


De charmante jurkjes in de etalage laten zien waar Robbe Manto voor staat: vrouwelijke elegantie en draagbare chic. Bij Robbe Manto hangt alle kleding op kleur en op een enkel printje na, is alle kleding effen. Dat geeft rust, combineert makkelijk en verveelt minder snel, vindt Rob. De kleding is perfect voor speciale gelegenheden. “Als je de moeder van de bruid bent, dan moet je er uitzien als de moeder van de bruid en niet als de tante,” zegt Rob stellig. “Op zo’n belangrijke dag mag je je best wat specialer en frivoler kleden dan je gewend bent. Veel dames zeggen: ik zoek een pakje, een jasje met een rok. Dat kan natuurlijk, maar je moet oppassen dat het niet te stijfjes en te zakelijk wordt. Je mag stralen die dag!" En laat dat nu precies onze missie zijn met kerst, stralende vrouwen en een warme kerst.


Naast Maxima, Romy Schneider, Jacky Kennedy en Grace Kelly is ook zijn moeder een inspiratiebron voor Rob: "Mijn moeder was een echte 'mevrouw', geen tante of trien, maar een deftige dame. Ze kleedde zich smaakvol & klassiek, hakschoentjes, net gelakte nagels en een bijpassende hoed." Haar krachtige uitstraling was terug te zien in wat ze deed: "Mijn eigen moeder was propagandiste van de katholieke kerk. Communicatief vaardig, deskundig in omgang en naast haar moederschap actief in vrijwilligers werk.”


Rob wil ook zijn steentje bijdragen in de kersttijd. Iedere kerst laat Robbe Manto samen met KerstKleedjeAan vrouwen stralen door prachtige mode items aan te bieden voor een betaalbare prijs. Ook dit jaar is Robbe Manto weer van de partij en doneert mooie kleding en accessoires. Houd daarom onze Instagram in de gaten, waar we deze online kledingstukken aanbieden voor een vriendelijke prijs.


Bedankt Robbe Manto, voor alle prachtige kleding en accessoires die je afgelopen jaren geschonken hebt!


Robbe Manto

Kaatsbaan 30 3601 ED Maarssen +31 (0)346 78 50 27 robbemanto@gmail.com
210 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page