top of page
  • babicheisrael

Waarom KerstKleedJeAan?...door YOGA Nanouk

Bijgewerkt op: 16 nov. 2022

Ik zou zeggen: “Je kleedt jezelf aan!”

Tijdens de KKA dagen gaat het over jouw eigen waarheid. Jij kiest een nieuwe outfit voor de komende feestdagen waarin jij je senang voelt. Sterker nog waarin je voelt dat je mag shinen. Stralen vanuit het licht in jou.Als yoga en pilates teacher leer en teach ik elke dag opnieuw om op zoek te gaan naar je eigen licht vanuit eerlijkheid, verbondenheid, liefde en persoonlijke aandacht.

Het licht dat mag stralen voor jezelf en de mensen om je heen zodat we samen de wereld een beetje mooier maken.


De feestdagen staan voor mij symbool voor persoonlijke en liefdevolle aandacht voor jezelf en de ander. Dat gaat vanzelf als je in je eigen licht staat.


Ik kijk er naar uit om dit jaar voor het eerst deel te nemen aan een fantastische groep mensen die KerstKleedjeAan mogelijk maakt.

Ik verheug me op de ontmoeting, het persoonlijke verhaal en de blije gezichten van de Culemborgers in een stralende nieuwe outfit.


Door KerstKleedjeAan hoop ik dat iedereen zich welkom en verbonden voelt in Culemborg. En hoe kan dat beter dan je tijdens de verbindende feestdagen je in die nieuwe outfit te steken. Dat gun ik echt iedereen.


Lieve groeten,


YOGA Nanouk

Yin • Nidra • (Mama) Pilates • Reiki

Tel 06 24465146

Leslocatie: ‘t Hof 9 in Culemborg

Lesrooster en reserveren:

Facebook & Insta yogananouk

109 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


Post: Blog2 Post
bottom of page