top of page
  • babicheisrael

Wie wil er met Kerst nou niet warmpjes bij zitten?

De jaarlijkse traditie (dat mag je zo noemen toch als dit al het tweede jaar is) van KerstKleedjeAan is een editie waar ik, Pieter van der Keur, voor het eerst een dag bij zal zijn.


Iedereen (bijna dan) is blij als de kerstdagen fijn en liefdevol zijn.Ondanks dat het Kerstkindje bloot geboren is, willen wij er allemaal op ons mooist uitzien

met deze bijzondere dagen.

Niet iedereen lukt dat door de omstandigheden waar iemand in verkeerd. Dat is vaak gewoon pech of op het verkeerde moment een niet handige beslissing nemen. En dat overkomt echt iedereen wel eens.

De mensen die 9 december komen, de dag dat ik er ook mag zijn, hebben allemaal een VIP-pas gekregen. Geloof me ik voel me zo bevoorrecht dat ik bij jullie mag zijn die dag. Als Rouw en Verlies begeleider ben ik er voor mensen die hun verhaal willen vertellen. Jullie verhalen gaan echt niet alleen over rouw maar vaak wel over verlies. Wil je de 9e een klein stukje met mij delen…. Voel je vrij.


We ruimen een rustig plekje in bij het Weeshuis waar we met een kop thee/koffie of chocolade even rustig in gesprek kunnen gaan over dat wat jij kwijt zou willen. Spreek me gerust aan als je me ziet rondlopen of ergens ziet zitten.Alle bezoekers van KerstKleedjeAan wens ik liefdevolle feestdagen. Met elkaar zorgen we ervoor dat de liefde vanuit ons hart wordt doorgegeven en groeit tot een vuur waar we elkaar samen aan kunnen warmen.


Wil je later nog eens in gesprek over jouw verlies? Bel me gewoon, dan luister ik naar je. Je hoeft alleen maar het codewoord VIP te noemen.

Tot de 9e Lieve groet,

Pieter


Pieter van der Keur Rouwomverlies.nl 06-33674749

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page